• 新疆成考網(wǎng)為民間交流網(wǎng)站,主要為新疆成考考生提供成考報名時(shí)間、入口、條件等成考有關(guān)問(wèn)題的資訊服務(wù),網(wǎng)站信息以新疆招生網(wǎng)官網(wǎng)為準成考Tag標簽|網(wǎng)站地圖

    新疆成考網(wǎng)

    新疆成考網(wǎng)

    新疆高起專(zhuān)英語(yǔ)題及答案(英語(yǔ)單選模擬)

    文章來(lái)源: 新疆成考網(wǎng) 發(fā)布時(shí)間: 2022-02-09 15:37作者: 瀏覽量: 302
    2022年成考報名工作已經(jīng)展開(kāi),對參加2022成考的高起專(zhuān)考生來(lái)說(shuō),學(xué)習試題及答案是好的備考方法之一,你能更快熟練考試大綱,掌握考試方法。

    2022年成考報名工作已經(jīng)展開(kāi),對參加2022成考的高起專(zhuān)考生來(lái)說(shuō),學(xué)習試題及答案是好的備考方法之一,你能更快熟練考試大綱,掌握考試方法。

    10064HO6-0.jpg

    高起專(zhuān)試題及答案—英語(yǔ)單選

    高起專(zhuān)英語(yǔ)單選題主要是考查單詞理解,這就要求考生不僅要學(xué)習2017年高起專(zhuān)試題及答案,也要花時(shí)間記記單詞。另外,做單選題要切記選擇最合適的選項,有時(shí)候可能幾個(gè)答案都是正確的,但最符合題意的只有一個(gè)

    6.—Yes, I‘ve never seen _______ before.

    A. such rough sea B. such a rough sea

    C. so rough sea D. that rough sea 

    7.—She‘s broken her arm again.

    —Again? I ______ she _______ ever broken it before.

    A. don‘t know; has B. didn’t know; had

    C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would

    8.—Has the wallet been returned yet?

    —No, but we expect ______ any day now.

    A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned

    9.—I‘ve been told to pay the rent.

    —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

    A. must be B. may be

    C. must be paid D. must have been paid

    10. Montreal is larger than _______ in Canada.

    A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city

    11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

    A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales

    12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

    A. a topic should be selected B. a topic to be selected

    C. your topic should be selected D. select a topic

    13.—I usually travel by train.

    —Why not ________ by plane for a change?

    A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going

    14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

    A. closing; trembling B. closed; trembled

    C. closing; trembled D. closed; trembling

    15. He _______ here for 20 years by the end of next month.

    A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work

    16. I‘ll do _______ the doctor advised.

    A. as B. like C. that D. all what

    17.—Did we have to wait for Tom?

    —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

    A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be

    18. Why do you insist on ________?

    A. this to be done B. this done

    C. this being done D. this is done

    19. We looked everywhere for the ________.

    A. missing watch B. missed watch

    C. watch being missed D. watch that lost

    20. ______, the runners crossed the finish line.

    A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired

    21. _______ by the air, the kite went up into the sky.

    A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed

    22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

    — _______.

    A. So are the fish B. So the fish are

    C. Neither the fish D. Neither are the fish

    23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

    A. that B. which C. it D. so

    24. Was it last Friday ________ you met him?

    A. that B. on which C. which D. when

    25. _______ might fail in the exam worried him.

    A. He B. That he C. What D. It

    26.—I‘v got this really painful ear.

    —How long _______ you?

    A. does it bother B. was it bothering

    C. would it bother D. has it been bothering

    27.—I started to study, but then a friend called.

    —That‘s no excuse ________.

    A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying

    28.—Why was he so hot when he got home?

    —He ________.

    A. was running B. is running C. has been running D. had been running

    29.—There‘s been an earthquake.

    —I know. At least a hundred people ________.

    A. were to be killed B. are said to have been killed

    C. said to have been killed D. are said to kill

    30. You may invite _______ wants to go.

    A. whomever B. whoever C. which one D. people

    答案:

    6.B 7.B 8.C 9.D 10.D 11.D 12.D 13.D 14.D 15.C 16.A 17.A 18.C 19.A 20.B 21.B 22.A 23.B 24.A 25.B 26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

    更多新疆成考高起本復習資料請點(diǎn)擊>>新疆成考網(wǎng)高起本英語(yǔ)


    相關(guān)文章推薦: 成考英語(yǔ)
    立即提交

    文章評論(已有條評論)

    2023年成考考試時(shí)間(預計)

    高起點(diǎn) 10月21日 10月22日
    語(yǔ)文 外語(yǔ)
    數學(xué)(文) 史地(文)
    數學(xué)(理) 理化(理)
    專(zhuān)升本 10月21日 10月22日
    政治 專(zhuān)業(yè)課
    外語(yǔ) 詳細>>

    新疆成考交流群

    新疆成考交流群

    與考生自由互動(dòng)、并且能直接與資深老師進(jìn)行交流、解答。

    網(wǎng)上預報名

    一个人看的免费视频WWW_一区二区狠狠色丁香久久婷婷_久久久久国产综合AV天堂_国产乱子伦精品无码专区